Anda belum login :: 23 Nov 2024 10:17 WIB
Detail
BukuCulinaria China: Cuisine. Country. Culture
Bibliografi
Author: Schlotter, Katrin ; Spielmanns-Rome, Elke ; Schmid, Gregor M. (Photographer); Franz, Lisa (Photographer)
Topik: China; Cooking; Chinese; Food habits
Bahasa: (EN )    ISBN: 978-3-8331-4995-5    
Penerbit: h.f.ullmann     Tempat Terbit: China    Tahun Terbit: 2009    
Jenis: Books
[Informasi yang berkaitan dengan koleksi ini di internet]
Ketersediaan
  • Perpustakaan Pusat (BSD)
    • Nomor Panggil: 641.5951 SCH c
    • Non-tandon: 1 (dapat dipinjam: 1)
    • Tandon: tidak ada
   Reserve Lihat Detail Induk
Abstract
Authentic Chinese recipes, which were deliberately collected in many provinces for this book, help everybody to conjure hitherto unknown tasty dishes onto the table. Aside from the historical dishes of the imperial cuisine, the most modern creations of the world famous five start chefs are presented
Opini AndaKlik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!

Lihat Sejarah Pengadaan  Konversi Metadata   Kembali
design
 
Process time: 0.171875 second(s)