Anda belum login :: 04 Jun 2025 07:06 WIB
Home
|
Logon
Search
»
Advanced Search
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah:
Penerbit:
Tahun terbit:
Jenis:
Format:
Lokasi:
All
Ben & Nafsiah Mboi Collection
BI Corner
Frans Seda Collection
Kees Bertens Collection
Lab-Kom-FK
Perpustakaan FK
Perpustakaan PKBB
Perpustakaan PKPM
Perpustakaan Pusat (BSD)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan RSAJ
Pusat Penelitian HIV AIDS
Fulltext:
All
Hanya yang memiliki fulltext
Hanya yang belum ada fulltext
Search
Hasil
1
-
14
dari
14
(
0.09375
detik)
Select all
Kirim
Download
Marine biodiversity and fishery sustainability
Author:
Kwang-Tsao, Shao
Artikel dari
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition (keterangan: ada di Proquest) vol. 18 no. 04 (2009)
, page 527-531
"Tata Kelola Penanganan Pengaduan Konsumen Produk Halal" (Studi Penyedian Pangan Olahan Halal Pada Restoran Seafood Pondok Sedap Malam Jakarta Utara)
Author:
WAHYUNADI, TIFANNY SATRIO
;
Shofie, Yusuf
(Advisor)
Penerbit:
Jakarta:
Fakultas Hukum Universitas Katolik Indonesia Atma Jaya
Tahun terbit:
2015
Jenis:
Theses - Undergraduate Thesis
A New Way to Sell Lobster
Author:
Cendrowski, Scott
Artikel dari
Fortune vol. 157 no. 11 (Jun. 2008)
, page 12
Benarkah Seafood Kita Bermasalah
Author:
Business News
(Editor)
Artikel dari
Business News vol. 61 no. 7559 (Sep. 2007)
, page 6
Benecom Raja Eksportir Tuna dari Makassar
Author:
Masud, Didin Abidin
;
Pratiwi, Gustyanita
Artikel dari
SWA vol. 30 no. 17 (Aug. 2014)
, page 092-093
Choline and Betaine Intakes Are Not Associated with Cardiovascular Disease Mortality Risk in Japanese Men and Women
Author:
Nagata, Chisato
;
Wada, Keiko
;
Tamura, Takashi
;
Konishi, Kie
;
Kawachi, Toshiaki
Artikel dari
JN: The Journal of Nutrition vol. 145 no. 08 (Aug. 2015)
, page 1787-1792
Cognitive performance among the elderly and dietary fish intake: the Hordaland Health Study
Author:
Nurk, Eha
;
Drevon, Christian A
;
Refsum, Helga
;
Solvoll, Kari
;
Vollset, Stein E
;
Nygard, Ottar
;
Nygaard, Harald A.
;
Engedal, Knut
;
Tell, Grethe S.
;
Smith, A. David
Artikel dari
The American Journal of Clinical Nutrition vol. 86 no. 05 (Nov. 2007)
, page 1470
Fish consumption and health in French Polynesia
Author:
DEWAILLY, ERIC
;
CHATEAU-DEGAT, LUDIVINE
;
SUHAS, EDOUARD
Artikel dari
Asia Pacific Journal of Clinical Nutrition (keterangan: ada di Proquest) vol. 17 no. 01 (2008)
, page 86
Limbah Seafood Penyembuh Luka
Author:
Riyadi, M. Agung
;
Hernawan, Arif Koes
Artikel dari
Gatra vol. 18 no. 17 (Mar. 2012)
, page 38-39
Marine nutraceuticals: prospects and perspectives
Author:
Kim, Se-Kwon
(Editor)
Penerbit:
Boca Raton:
CRC Press
Tahun terbit:
2013
Jenis:
Books - E-Book
Mauritius: A Seafood Hub?
Author:
Sakhuja, Vijay
Artikel dari
Fisheries exploitation in the Indian Ocean: threats and opportunities
, page 194-226
More Than Half of US Youth Consume Seafood and Most Have Blood Mercury Concentrations below the EPA Reference Level, 2009–2012
Author:
Nielsen, Samara Joy
;
Aoki, Yutaka
;
Kit, Brian K
;
Ogden, Cynthia L
Artikel dari
JN: The Journal of Nutrition vol. 145 no. 02 (Feb. 2015)
, page 322-327
One night in seoul.
Author:
[s.n]
Artikel dari
Time Magazine vol. 170 no. 21 (Nov. 2007)
, page 58
Sekar Bumi Kiat Tumbuh Raja Ekspor Frozen Seafood
Author:
Pratiwi, Gustyanita
;
Iskandar, Eddy Dwinanto
Artikel dari
SWA vol. 30 no. 23 (Oct. 2014)
, page 36-38
Halaman
dari 1
Process time: 0.09375 second(s)