Anda belum login :: 20 Feb 2025 08:54 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 6 dari 6 (0.171875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuFood authenticity and traceability  
Author: Lees, Michele (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2003     Jenis: Books - E-Book
BukuFood formulation : novel ingredients and processing techniques  
Author: Pathania, Shivani (Editor); Tiwari, Brijesh K. (Editor)
Penerbit: Hoboken: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management : a practical guide for the food industry  
Author: Andersen, Veslemoy (Editor); Lelieveld, Huub (Editor); Motarjemi, Yasmine (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2023     Jenis: Books - E-Book
BukuFood Safety: What You Should Know  
Author: World Health Organization
Penerbit: New Delhi: World Health Organization     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books
BukuHACCP : a food industry briefing  
Author: Mortimore, Sara E.; Wallace, Carol A.
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Hoboken: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - Textbook
BukuThe HACCP training resource pack : trainer's manual  
Author: Mortimore, Sara; Wallace, Carol
Penerbit: Maryland: Aspen Publishers, Inc.     Tahun terbit: 2001     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.234375 second(s)