Anda belum login :: 17 Apr 2025 18:06 WIB
Home
|
Logon
Search
ยป
Advanced Search
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah:
Penerbit:
Tahun terbit:
Jenis:
Format:
Lokasi:
All
Ben & Nafsiah Mboi Collection
BI Corner
Frans Seda Collection
Kees Bertens Collection
Lab-Kom-FK
Perpustakaan FK
Perpustakaan PKBB
Perpustakaan PKPM
Perpustakaan Pusat (BSD)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan RSAJ
Pusat Penelitian HIV AIDS
Fulltext:
All
Hanya yang memiliki fulltext
Hanya yang belum ada fulltext
Search
Hasil
1
-
18
dari
18
(
0.25
detik)
Select all
Kirim
Download
Analisis labotarium : gastroenteritis dan keracunan pangan
Author:
Winarno, F. G.
Penerbit:
Bogor:
M-BRIO Press
Tahun terbit:
2007
Jenis:
Books - Textbook
Fermented milk and dairy products
Author:
Puniya, Anil Kumar
(Editor)
Penerbit:
Boca Raton:
CRC Press
Tahun terbit:
2016
Jenis:
Books - E-Book
Food microbiology
Author:
Westhoff, D.C.
;
Frazier, W.C.
Edisi:
3rd ed.
Penerbit:
New York:
Macmillan
Tahun terbit:
1978
Jenis:
Books - Textbook
Food microbiology: fundamentals and frontiers
Author:
Doyle, Michael P.
(Editor);
Beuchat, Larry R.
(Editor)
Edisi:
3rd ed.
Penerbit:
Washington, D.C.:
ASM Press
Tahun terbit:
2007
Jenis:
Books - Textbook
Food microbiology: fundamentals and frontiers
Author:
Doyle, Michael P.
(Editor);
Diez-Gonzalez, Francisco
(Editor);
Hill, Colin
(Editor)
Edisi:
5th ed.
Penerbit:
Washington, D.C.:
ASM Press
Tahun terbit:
2019
Jenis:
Books - Textbook
Food safety : a practical and case study approach
Author:
McElhatton, Anna
(Editor);
Marshall, Richard J.
(Editor)
Penerbit:
New York:
Springer
Tahun terbit:
2007
Jenis:
Books - E-Book
Fundamental food microbiology
Author:
Ray, Bibek
;
Bhunia, Arun
Edisi:
5th ed.
Penerbit:
Boca Raton:
CRC Press
Tahun terbit:
2014
Jenis:
Books - E-Book
Fundamental food microbiology
Author:
Ray, Bibek
Edisi:
3rd ed.
Penerbit:
Boca Raton:
CRC Press
Tahun terbit:
2004
Jenis:
Books - Textbook
Handbook of indigenous foods involving alkaline fermentation
Author:
Sarkar, Prabir K.
(Editor);
Nout, M. J. Robert
(Editor)
Penerbit:
Boca Raton:
CRC Press
Tahun terbit:
2015
Jenis:
Books - E-Book
Microbial production of food ingredients, enzymes and nutraceuticals
Author:
McNeil, Brian
(Editor);
Archer, David
(Editor);
Giavasis, Ioannis
(Editor);
Harvey, Linda
(Editor)
Penerbit:
Cambridge:
Woodhead Publishing Limited
Tahun terbit:
2013
Jenis:
Books - E-Book
Microbial production of food ingredients and additives : handbook of food bioengineering, Volume 5
Author:
Holban, Alina Maria
(Editor);
Grumezescu, Alexandru Mihai
(Editor)
Penerbit:
New York:
Academic Press
Tahun terbit:
2017
Jenis:
Books - E-Book
Microbiology
Author:
Prescott, Lansing M.
;
Harley, John P.
;
Klein, Donald A.
Edisi:
5th ed.
Penerbit:
McGraw-Hill
Tahun terbit:
2002
Jenis:
Books - Textbook
Modern food microbiology
Author:
Jay, James M.
;
Loessner, Martin J.
;
Golden, David A.
Edisi:
7th ed.
Penerbit:
New York:
Springer
Tahun terbit:
2005
Jenis:
Books - E-Book
Pathogens and toxins in foods: challenges and interventions
Author:
Juneja, Vijay K.
(Editor);
Sofos, John N.
(Editor)
Penerbit:
Washington, D.C.:
ASM Press
Tahun terbit:
2010
Jenis:
Books - Textbook
Petunjuk pemeriksaan mikrobiologi makanan dan minuman
Author:
[s.n]
Penerbit:
Jakarta:
Departemen Kesehatan RI
Tahun terbit:
1991
Jenis:
Books
Production of Tempe, an Indonesian Fermented Food
Author:
Hedger, J.N.
Penerbit:
[s.n]
Tahun terbit:
1982
Jenis:
Article - lainnya
Research Journal of Microbiology
Penerbit:
Academic Journals Inc.
Jenis:
Journal - e-Journal
The HACCP training resource pack : trainer's manual
Author:
Mortimore, Sara
;
Wallace, Carol
Penerbit:
Maryland:
Aspen Publishers, Inc.
Tahun terbit:
2001
Jenis:
Books - E-Book
Halaman
dari 1
Process time: 0.25 second(s)