Anda belum login :: 19 Feb 2025 02:55 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 16 dari 16 (0.359375 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuAdvanced modern food and beverage service  
Author: Kahrl, William L.
Penerbit: Prentice Hall     Tahun terbit: 1977     Jenis: Books
BukuCollege & university foodservice management standards  
Author: Exkel, Peter J.
Penerbit: Avi     Tahun terbit: 1985     Jenis: Books
BukuCulinary Essentials  
Author: [s.n]
Penerbit: New York: Glencoe/McGraw-Hill     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - E-Book
BukuFood and beverage operation : cost control and system management  
Author: Levinson, Charles
Penerbit: Prentice Hall     Tahun terbit: 1976     Jenis: Books
BukuFoodservice Management: Principles and Practices  
Author: Theis, Monica; Palacio, June Payne
Edisi: 12th     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Prentice Hall     Tahun terbit: 2012     Jenis: Books - Textbook
BukuHospitality marketing management  
Author: Reid, Robert D.; Bojanic, David C.
Edisi: 4th ed.     Penerbit: Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons.     Tahun terbit: 2006     Jenis: Books - Textbook
BukuIntroduction to foodservice  
Author: Payne-Palacio, June; Theis, Monica
Edisi: 10th ed.     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Prentice Hall     Tahun terbit: 2005     Jenis: Books - Textbook
BukuIntroduction to foodservice  
Author: Payne-Palacio, June; Theis, Monica
Edisi: 11th ed.     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Prentice Hall     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books - E-Book
BukuModern food service purchasing  
Author: Garlough, Robert
Penerbit: New York: Delmar learning     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - Textbook
BukuPrinciples of food, beverage, and labor cost controls  
Author: Dittmer, Paul R.
Edisi: 7th ed.     Penerbit: New York: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2003     Jenis: Books - Textbook
BukuThe world of culinary supervision, training, and management  
Author: Chesser, Jerald; Cullen, Noel C.
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Pearson Education     Tahun terbit: 2004     Jenis: Books - Textbook
BukuUnderstanding food: principles and preparation  
Author: Brown, Amy C.
Edisi: 6th ed.     Penerbit: Singapore: Cengage Learning Asia     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.4375 second(s)