Anda belum login :: 19 Apr 2025 15:25 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 7 dari 7 (0.109375 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuFood safety management : a practical guide for the food industry  
Author: Andersen, Veslemoy (Editor); Lelieveld, Huub (Editor); Motarjemi, Yasmine (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2023     Jenis: Books - E-Book
BukuHACCP : a food industry briefing  
Author: Mortimore, Sara E.; Wallace, Carol A.
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Hoboken: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - Textbook
BukuPathogens and toxins in foods: challenges and interventions  
Author: Juneja, Vijay K. (Editor); Sofos, John N. (Editor)
Penerbit: Washington, D.C.: ASM Press     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuTeknologi pangan  
Author: Winarno, F. G.
Penerbit: Bogor: M-BRIO Press     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - Textbook
BukuTeknologi proses pengolahan pangan  
Author: Muchtadi, Tien R.; Ayustaningwarno, Fitriyono
Penerbit: Bandung: Alfabeta     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuThe HACCP food safety training manual  
Author: Paster, Tara
Penerbit: New York: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.171875 second(s)