Anda belum login :: 23 Dec 2025 17:43 WIB
Home
|
Logon
Search
ยป
Advanced Search
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah:
Penerbit:
Tahun terbit:
Jenis:
Format:
Lokasi:
All
Ben & Nafsiah Mboi Collection
BI Corner
Frans Seda Collection
Kees Bertens Collection
Lab-Kom-FK
Perpustakaan FK
Perpustakaan PKBB
Perpustakaan PKPM
Perpustakaan Pusat (BSD)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan RSAJ
Pusat Penelitian HIV AIDS
Fulltext:
All
Hanya yang memiliki fulltext
Hanya yang belum ada fulltext
Search
Hasil
1
-
9
dari
9
(
0.078125
detik)
Select all
Kirim
Download
Analisis Senyawa Penyusun Cita-Rasa Daging Buah Kelapa (Coconut Nucifera Linn.)
Author:
Adi, Prasetyo
;
Warsito
;
Widyarti, Sri
;
Serafinah I.
;
Utomo, Edi Priyo
Artikel dari
Jurnal Ilmu-Ilmu Teknik (Engineering) vol. 9 no. 1 (Apr. 1997)
, page 81-94
Big Mac's Local Flavor
Author:
Gumbel, Peter
Artikel dari
Fortune vol. 157 no. 9 (May 2008)
, page 82-87
Flavor development for functional foods and nutraceuticals
Author:
Selvamuthukumaran, M.
(Editor);
Pathak, Yashwant V.
(Editor)
Penerbit:
Boca Raton:
CRC Press
Tahun terbit:
2020
Jenis:
Books - E-Book
Flavors for nutraceutical and functional foods
Author:
Selvamuthukumaran, M.
(Editor);
Pathak, Yashwant V.
(Editor)
Penerbit:
Boca Raton:
CRC Press
Tahun terbit:
2019
Jenis:
Books - E-Book
Food flavour technology
Author:
Taylor, Andrew J.
(Editor);
Linforth, Robert S.T.
(Editor)
Edisi:
2nd ed.
Penerbit:
Chichester:
John Wiley & Sons
Tahun terbit:
2010
Jenis:
Books - Textbook
Indesso Aroma: Pemasok Utama Minyak Cengkeh Dunia
Author:
Manopol, Yuyun
;
Angraeni, Wini
;
Nugroho, Sigit A.
Artikel dari
SWA vol. 25 no. 23 (Oct. 2009)
, page 47
Physico-Chemical, and Sensory Properties of Soy Based Gouda Cheese Analog Made from Different Concentration of Fat, Sodium Citrate and Various Cheese Starter Cultures
Author:
Amar, Abu
;
Surono, Ingrid Suryanti
Artikel dari
Makara Journal of Technology vol. 16 no. 2 (Nov. 2012)
, page 149-156
Role of Lactobacillus helveticus on Flavor Formation in Cheese: Amino Acid Metabolism
Author:
Widyastuti, Yantyati
;
Lisdiyanti, Puspita
;
Tisnadjaja, Djadjat
Artikel dari
Annales Bogorienses vol. 18 no. 01 (Jun. 2014)
, page 1-11
The Evidence for the top quark : objectivity and bias in collaborative experimentation
Author:
Staley, Kent W.
Penerbit:
New York:
Cambridge University Press
Tahun terbit:
2004
Jenis:
Books
Halaman
dari 1
Process time: 0.078125 second(s)