Anda belum login :: 24 Aug 2025 16:09 WIB
Home
|
Logon
Search
»
Advanced Search
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah:
Penerbit:
Tahun terbit:
Jenis:
Format:
Lokasi:
All
Ben & Nafsiah Mboi Collection
BI Corner
Frans Seda Collection
Kees Bertens Collection
Lab-Kom-FK
Perpustakaan FK
Perpustakaan PKBB
Perpustakaan PKPM
Perpustakaan Pusat (BSD)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan RSAJ
Pusat Penelitian HIV AIDS
Fulltext:
All
Hanya yang memiliki fulltext
Hanya yang belum ada fulltext
Search
Hasil
1
-
4
dari
4
(
0.0625
detik)
Select all
Kirim
Download
Aquaculture and Fisheries Biotechnology : Genetic Approaches
Author:
Dunham, Rex A.
Penerbit:
Cambridge:
CABI Publishing
Tahun terbit:
2004
Jenis:
Books - E-Book
More Than Half of US Youth Consume Seafood and Most Have Blood Mercury Concentrations below the EPA Reference Level, 2009–2012
Author:
Nielsen, Samara Joy
;
Aoki, Yutaka
;
Kit, Brian K
;
Ogden, Cynthia L
Artikel dari
JN: The Journal of Nutrition vol. 145 no. 02 (Feb. 2015)
, page 322-327
On Cooking : A Textbook of Culinary Fundamentals
Author:
Labensky, Sarah R.
;
Hause, Alan M.
;
Martel, Priscilla A.
Edisi:
5th
Penerbit:
England:
Pearson Education Limited
Tahun terbit:
2015
Jenis:
Books - E-Book
Source water quality for aquaculture: a guide for assessment
Author:
Zweig, Ronald D.
;
Morton, John D.
;
Stewart, Macol M.
Penerbit:
Washington, DC:
IBRD
Tahun terbit:
1999
Jenis:
Books
Halaman
dari 1
Process time: 0.0625 second(s)