Anda belum login :: 03 Jun 2025 04:10 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 20 dari 41 (0.171875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuBioactive components in milk and dairy products  
Author: Park, Young W. (Editor)
Penerbit: Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - E-Book
BukuDairy ingredients for food processing  
Author: Chandan, Ramesh C. (Editor); Kilara, Arun (Editor)
Penerbit: Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - E-Book
BukuDairy microbiology  
Author: Mahanta, K. C.
Edisi: ed 2     Penerbit: New Delhi: Omsons Publications     Tahun terbit: 1984     Jenis: Books
BukuDairy-derived ingredients : food and nutraceutical uses  
Author: Corredig, Milena (Editor)
Penerbit: CRC Press and Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - E-Book
BukuDialog kemitraan dan keterkaitan antara usaha besar dan kecil dalam sektor industri pengolahan  
Author: Thee, Kian-Wie (Editor)
Penerbit: Jakarta: Gramedia     Tahun terbit: 1992     Jenis: Books
BukuFermented milk and dairy products  
Author: Puniya, Anil Kumar (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2016     Jenis: Books - E-Book

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 3   Lompat 
design
 
Process time: 0.203125 second(s)