Anda belum login :: 20 Nov 2025 23:52 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 20 dari 21 (0.171875 detik)
  Select all      Kirim  Download
Buku100 Top World CEO, part 10  
Author: [s.n]
Penerbit: [s.l]: Emperor Edutainment     Tahun terbit: 2009     Jenis: Film
BukuConsumer research in the restaurant environment, Part 1: A conceptual model of dining satisfaction and return patronage  
Author: Kivela, Jaksa; Inbakaran, Robert; Reece, John
Edisi: 11 (5)     Penerbit: Bingley: Emerald     Tahun terbit: 1999     Jenis: Article - diterbitkan di jurnal ilmiah internasional
BukuCulinary taste: consumer behaviour in the international restaurant sector  
Author: Sloan, Donald (Editor)
Penerbit: Oxford: Elsevier Butterworth-Heinemann     Tahun terbit: 2004     Jenis: Books - Textbook
BukuFinancial Statement analysis : an integrated approach  
Author: Bergevin, Peter M.
Penerbit: New Jersey: Prentice Hall     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books
BukuHospitality marketing management  
Author: Reid, Robert D.; Bojanic, David C.
Edisi: 4th ed.     Penerbit: Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons.     Tahun terbit: 2006     Jenis: Books - Textbook
BukuMr. Cheap's Boston  
Author: Waldstein, Mark
Edisi: 2nd Edition     Penerbit: Massachusetts: Adams Publishing     Tahun terbit: 1995     Jenis: Books
BukuService Quality Perceptions in Fast-Food Restaurants in China  
Author: Qin, Hong
Penerbit: [s.n]     Tahun terbit: 2011     Jenis: Article - diterbitkan di jurnal ilmiah internasional

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 2   Lompat 
design
 
Process time: 0.234375 second(s)