Anda belum login :: 21 Nov 2025 14:41 WIB
Home
|
Logon
Search
»
Advanced Search
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah:
Penerbit:
Tahun terbit:
Jenis:
Format:
Lokasi:
All
--
Ben & Nafsiah Mboi Collection
BI Corner
Frans Seda Collection
Kees Bertens Collection
Lab-Kom-FK
Perpustakaan FK
Perpustakaan PKBB
Perpustakaan PKPM
Perpustakaan Pusat (BSD)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan RSAJ
Pusat Penelitian HIV AIDS
Fulltext:
All
Hanya yang memiliki fulltext
Hanya yang belum ada fulltext
Search
Hasil
1
-
20
dari
30
(
0.125
detik)
Select all
Kirim
Download
454 Pyrosequencing Reveals a Shift in Fecal Microbiota of Healthy Adult Men Consuming Polydextrose or Soluble Corn Fiber
Author:
Hooda, Seema
;
Boler, Brittany M. Vester
;
Serao, Mariana C. Rossoni
;
Brulc, Jennifer M.
Artikel dari
JN: The Journal of Nutrition vol. 142 no. 07 (Jul. 2012)
, page 1259-1265
A novel fortified blended flour, corn-soy blend “plus-plus,” is not inferior to lipid-based ready-to-use supplementary foods for the treatment of moderate acute malnutrition in Malawian children
Author:
LaGrone, Lacey N
;
Trehan, Indi
;
Meuli, Gus J.
;
Wang, Richard J
Artikel dari
The American Journal of Clinical Nutrition vol. 95 no. 01 (Jan. 2012)
, page 212-219
Analisis dan Pemetaan Jaringan Rantai Pasok Jagung di Kabupaten Garut, Jawa Barat
Author:
AYUB, EDWAD PUTRA
;
Natalia, Christine
(Advisor);
Prasetya, Wibawa
(Advisor)
Penerbit:
Jakarta:
Program Studi Teknik Industri Fakultas Teknik Unika Atma Jaya
Tahun terbit:
2015
Jenis:
Theses - Undergraduate Thesis
Consumption of Honey, Sucrose, and High-Fructose Corn Syrup Produces Similar Metabolic Effects in Glucose-Tolerant and -Intolerant Individuals
Author:
Raatz, Susan K.
;
Johnson, LuAnn K.
;
Picklo, Matthew J.
Artikel dari
JN: The Journal of Nutrition vol. 145 no. 10 (Oct. 2015)
, page 2265-2272
Corn and Crisis: Malthus on the High Price of Provisions.
Author:
Wrigley, E. A.
Artikel dari
Population and Development Review vol. 25 no. 1 (Mar. 1999)
, page 121-128
Corn Drying with Zeolite in The Fluidized Bed Dryer under Medium Temperature
Author:
Djaeni, Mohamad
;
Aishah, Nurul
;
Nissaulfasha, Harum
;
Buchori, Luqman
Artikel dari
IPTEK: The Journal for Technology and Science vol. 24 no. 2 (Aug. 2013)
, page 1-6
Development of Corn Milk Yoghurt Using Mixed Culture of Lactobacillus delbruekii, Streptococcus salivarus, and Lactobacillus casei
Author:
Yasni, Sedarnawati
;
Maulidya, Ayuni
Artikel dari
Hayati Journal of Biosciences vol. 21 no. 01 (Mar. 2014)
, page 1-7
Dietary omega-3 fatty acid supplementation increases the rate of muscle protein synthesis in older adults: a randomized controlled trial
Author:
Smith, Gordon I.
;
Atherton, Philip
;
Reeds, Dominic N
;
Mohammed, B. Selma
;
Rankin, Debbie
;
Rennie, Michael J.
;
Mittendorfer, Bettina
Artikel dari
The American Journal of Clinical Nutrition vol. 93 no. 02 (Feb. 2011)
, page 402-412
Effects of glucose-to-fructose ratios in solutions on subjective satiety, food intake, and satiety hormones in young men
Author:
Akhavan, Tina
;
Anderson, G Harvey
Artikel dari
The American Journal of Clinical Nutrition vol. 86 no. 05 (Nov. 2007)
, page 1354
Energy: corn-powered in yuma.
Author:
[s.n]
Artikel dari
Time Magazine vol. 169 no. 23 (Jun. 2007)
, page 57
Estimasi pajanan penduduk terhadap dithiokarbamat dari residu dalam bahan makanan di 3 kota di propinsi jawa barat.
Author:
Raini, Mariana
;
Isnawati, Ani
;
Mutiatikum, Daroham
Artikel dari
Buletin Penelitian Kesehatan: Bulletin of Health Studies vol. 36 no. 03 (2008)
, page 99
Increasing Growth and Survival Rate of Land Hermit Crabs (Coenobita sp.) in Artificial Habitat through Feeding Habit (article of International Journal of Applied and Physical Sciences, vol. 3, no. 3, pp. 55-59, 2017)
Author:
Hutagalung, Rory Anthony
;
Hermawan
;
Magdalena, Stella
;
Iskandar, Isdaryanto
;
Mastrorillo, Sylvain
Penerbit:
Key Knowledge Generation (KKG) Publications
Tahun terbit:
2017
Jenis:
Article - diterbitkan di jurnal ilmiah internasional
Kajian Etnolinguistik Kosakata Dalam Proses Pertumbuhan Jagung Subetnik Tonsea
Author:
Tumengkol, Nelly M
Artikel dari
Journal of Research and Development Sam Ratulangi University vol. 27 no. 01 (Feb. 2004)
, page 82-86
Legume Living Mulches in Corn Soybean
Author:
Singer, Jeremy
Penerbit:
[s.n]
Tahun terbit:
2005
Jenis:
Article - diterbitkan di jurnal ilmiah internasional
Makna leksikal dan kultural pada proses pembuatan jagung bose/ketemak pada komunitas bahasa tetun di Desa Naimana, Kabupaten Malaka, Provinsi Nusa Tenggara Timur. Perspektif etnolinguistik
Author:
Magdalena Namok Nahak, Maria
Artikel dari
KOLITA 16: Konferensi Linguistik Tahunan Atma Jaya Keenam Belas Tingkat Internasional
, page 314-317
Morphological and Molecular Diversity of Aspergillus From Corn Grain Used as Livestock Feed
Author:
Zulkifli, Noor Atiqah
;
Zakaria, Latiffah
Artikel dari
Hayati Journal of Biosciences vol. 24 no. 1 (2017)
, page 26-34
Over de voedingswaarde van mais en hare verschillende Indische toebereidingen
Author:
Jansen, B.C.P.
;
Donath, W. F.
Penerbit:
Batavia:
G. Kolff & Co.
Tahun terbit:
1928
Jenis:
Article
Pelatihan Dan Pengembangan Karyawan Pada PT Amylum Corn Grits Mills
Author:
FERBIANTI, SHERLY
;
Bararuallo, Frans
(Advisor)
Penerbit:
Jakarta:
Program Studi Manajemen Fakultas Ekonomi dan Bisnis Unika Atma Jaya
Tahun terbit:
2013
Jenis:
Theses - Undergraduate Thesis
Pembuatan dan Pengujian Briket Arang Campuran Limbah Ketam Kayu Merbau, Sekam Padi dan Tongkol Jagung pada Berbagai Komposisi
Author:
Sirman, Mahadir
;
Arif, Effendy
;
Siahaya, Yusuf
Artikel dari
Prosiding Seminar Nasional Riset & Teknologi Terapan (Ritektra) "Sinergi Ilmu dalam Inovasi Teknologi Untuk Peningkatan Kualitas Hidup Masyarakat", Jakarta 26-27 September 2013
, page 62-65
Pendirian Bisnis Baru “Nasi Kepal Angkringan”
Author:
Pratama, Steven Billy
;
Ramawati, Yussi
(Advisor)
Penerbit:
Jakarta:
Program Studi Sarjana Manajemen Fakultas Ekonomi dan Bisnis Unika Atma Jaya
Tahun terbit:
2025
Jenis:
Theses - Undergraduate Thesis
Awal Sebelumnya
Berikutnya
Akhir
Halaman
dari 2
Lompat
Process time: 0.125 second(s)