Anda belum login :: 05 Sep 2025 08:31 WIB
Home
|
Logon
Search
ยป
Advanced Search
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah:
Penerbit:
Tahun terbit:
Jenis:
Format:
Lokasi:
All
Ben & Nafsiah Mboi Collection
BI Corner
Frans Seda Collection
Kees Bertens Collection
Lab-Kom-FK
Perpustakaan FK
Perpustakaan PKBB
Perpustakaan PKPM
Perpustakaan Pusat (BSD)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan RSAJ
Pusat Penelitian HIV AIDS
Fulltext:
All
Hanya yang memiliki fulltext
Hanya yang belum ada fulltext
Search
Hasil
1
-
1
dari
1
(
0.390625
detik)
Select all
Kirim
Download
High True Ileal Digestibility but Not Postprandial Utilization of Nitrogen from Bovine Meat Protein in Humans Is Moderately Decreased by High-Temperature, Long-Duration Cooking
Author:
Oberli, Marion
;
Marsset-Baglieri, Agnes
;
Airinei, Gheorghe
;
Sante-Lhoutellier, Veronique
;
Khodorova, Nadezda
;
Remond, Didier
;
Foucault-Simonin, Angelique
;
Piedcoq, Julien
;
Tome, Daniel
;
Fromentin, Gilles
;
Benamouzig, Robert
;
Gaudichon, Claire
Artikel dari
JN: The Journal of Nutrition vol. 145 no. 10 (Oct. 2015)
, page 2221-2228
Halaman
dari 1
Process time: 0.390625 second(s)