Anda belum login :: 21 Apr 2025 16:02 WIB
Detail
ArtikelPeranan Gizi Pada Penyakit Arthritis  
Oleh: Budiman, Hendra
Jenis: Article from Journal - ilmiah nasional - tidak terakreditasi DIKTI - atma jaya
Dalam koleksi: Majalah Kedokteran Damianus vol. 04 no. 02 (May 2005), page 129-135.
Topik: ARTHRITIS; Diet; Arthritis; Uric Acid; Gout
Ketersediaan
  • Perpustakaan PKPM
    • Nomor Panggil: M61
    • Non-tandon: 1 (dapat dipinjam: 0)
    • Tandon: tidak ada
    Lihat Detail Induk
  • Perpustakaan FK
    • Nomor Panggil: D01.K.2006.K
    • Non-tandon: 1 (dapat dipinjam: 0)
    • Tandon: tidak ada
    Lihat Detail Induk
Isi artikelArthritis is the inflammation of one or more joints. it is characterized by pain and stiffness (especially in the morning or after exercise), swelling, deformity and or a diminished range of mobility. there are many different type of arthitis, but the most forms are : osteo arthritis, rheumatoid arthritis and Gout arthritis. arthritis can be reversible and in some cases, curable with proper diet and life style changes.
Opini AndaKlik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!

Kembali
design
 
Process time: 0 second(s)