Anda belum login :: 18 Apr 2025 05:44 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
HACCP and ISO 22000 : application to foods of animal origin
Bibliografi
Author:
Arvanitoyannis, Ioannis S.
Topik:
Food of animal origin–Contamination
;
Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system)
Bahasa:
(EN )
ISBN:
978-1-4051-5366-9
Penerbit:
Wiley-Blackwell
Tempat Terbit:
Hoboken, New Jersey
Tahun Terbit:
2009
Jenis:
Books - E-Book
Fulltext:
Application to Foods of Animal Origin.pdf
(6.21MB;
2 download
)
Related courses
BTP 415 - HACCP (Bacaan Wajib)
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.109375 second(s)