Anda belum login :: 21 Apr 2025 23:46 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
Antimicrobial resistance and food safety: methods and techniques
Bibliografi
Author:
Chen, Chin-Yi
(Editor);
Yan, Xianghe
(Editor);
Jackson, Charlene R.
(Editor)
Topik:
Pathogenic microorganisms
;
Drug resistance in microorganisms
;
Foodborne diseases--Microbiology
;
Food--Safety measures
Bahasa:
(EN )
ISBN:
978-0-12-801214-7
Penerbit:
Elsevier
Tempat Terbit:
Amsterdam
Tahun Terbit:
2015
Jenis:
Books - E-Book
Fulltext:
Antimicrobial resistance and food safety.pdf
(4.93MB;
8 download
)
Related courses
BIO 209 - MIKROBIOLOGI (Bacaan Anjuran)
BTP 216 - MIKROBIOLOGI PANGAN (Bacaan Anjuran)
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.09375 second(s)