Anda belum login :: 21 Apr 2025 23:46 WIB
Detail
BukuAntimicrobial resistance and food safety: methods and techniques
Bibliografi
Author: Chen, Chin-Yi (Editor); Yan, Xianghe (Editor); Jackson, Charlene R. (Editor)
Topik: Pathogenic microorganisms; Drug resistance in microorganisms; Foodborne diseases--Microbiology; Food--Safety measures
Bahasa: (EN )    ISBN: 978-0-12-801214-7    
Penerbit: Elsevier     Tempat Terbit: Amsterdam    Tahun Terbit: 2015    
Jenis: Books - E-Book
Fulltext: Antimicrobial resistance and food safety.pdf (4.93MB; 8 download)
Related courses
BIO 209 - MIKROBIOLOGI (Bacaan Anjuran)
BTP 216 - MIKROBIOLOGI PANGAN (Bacaan Anjuran)
Opini AndaKlik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!

Lihat Sejarah Pengadaan  Konversi Metadata   Kembali
design
 
Process time: 0.09375 second(s)