Anda belum login :: 23 Apr 2025 22:13 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
Journalism Professional Practicum II: For Australian Students:Indonesian Politics (the Key Institution of Politics, the Nature of Constitution and Legal System, Election and the Role of Armed Forces)
Bibliografi
Author:
[s.n]
Topik:
reformation
;
politics situation
;
party
;
human rights
;
law
;
djafat assegaf
;
reformasi
;
situasi politik
;
partai
;
hak asasi manusia
;
hukum
Bahasa:
(EN )
Penerbit:
Studio Teknologi Pendidikan Perpustakaan UAJ - FIA UAJ - ACICIS
Tempat Terbit:
Jakarta
Tahun Terbit:
2008
Jenis:
Film - Study and Teaching
Ketersediaan
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Nomor Panggil:
PS-64, ST-2008-002
Non-tandon:
2 (dapat dipinjam: 0)
Tandon:
tidak ada
Booking
Lihat Antrian Booking
Lihat Detail Induk
Abstract
Video ini menggambarkan sesi pada JOURNALISM PROFESSIONAL PRACTICUM II, 2008 For Australian Student; yang dibawakan oleh Bapak Djafar Assegaf. Sesi ini lebih menjelaskan kepada sejarah konstitutional; dimulai dari masa Orde Baru sampai pada masa reformasi, dan keadaan politik Indonesia dewasa ini. Salah seorang praktisi hukum ini menjelaskan peranan dan fungsi dari institusi-institusi kunci politik dan hukum yang berlaku dan berkembang di Indonesia. Sessi ini ditutup dengan bertukar pengalaman mengenai politik di negara masing-masing dan tanya jawab. Pada akhir video ini, terdapat juga dokumentasi kunjungan mereka ke Studio Metro TV.
----------------------------------------------------------------------
This video illustrates the session of Journalism Practicum II PROFESSIONAL 2008 For the Australian Student; presented by Mr. Djafar Assegaf. This session will be explained to the constitutional history; beginning of the New Order until the time of reformation, and Indonesian political situation today. One legal practitioner explains the role and function of key political institutions and laws and growing in Indonesia. This session was closed by exchanging experiences about politics in their respective countries and debriefing. At the end of this video, there is also documentation of their visit to Studio Metro TV.
Kajian editorial
Duration: 01:30 minutes, colored, voiced;Speaker: Djafar Assegaf
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.40625 second(s)