Anda belum login :: 24 Nov 2024 02:10 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 6 dari 6 (0.15625 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuCulinary taste: consumer behaviour in the international restaurant sector  
Author: Sloan, Donald (Editor)
Penerbit: Oxford: Elsevier Butterworth-Heinemann     Tahun terbit: 2004     Jenis: Books - Textbook
BukuRestaurant management: customers, operations, and employees  
Author: Mill, Robert Christie
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Prentice Hall     Tahun terbit: 2001     Jenis: Books - Textbook
BukuSakae!: cooking up a global food business  
Author: Koh, William
Penerbit: Mason, OH: South-Western Cengage Learning     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - Textbook
BukuStrategic hospitality management : theory and practice for the 1990s  
Author: Teare, Richard (Editor); Boer, Andrew (Editor)
Penerbit: London: Cassell     Tahun terbit: 1991     Jenis: Books
BukuThe Restaurant From Concept to Operation  
Author: Walker, John R.
Edisi: 7th ed.     Penerbit: Hoboken, New Jersey: John Wiley & Sons.     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.234375 second(s)