Anda belum login :: 27 Nov 2024 06:50 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 9 dari 9 (0.1875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuFlavors for nutraceutical and functional foods  
Author: Selvamuthukumaran, M. (Editor); Pathak, Yashwant V. (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - E-Book
BukuFormulation engineering of foods  
Author: Norton, Jennifer E. (Editor); Fryer, Peter J. (Editor); Norton, Ian T. (Editor)
Penerbit: New York: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - E-Book
BukuPrinciples of sensory evaluation of food  
Author: Amerine, Maynard A.; Pangborn, Rose Marie; Roessler, Edward B.
Penerbit: New York: Academic Press     Tahun terbit: 1965     Jenis: Books - E-Book
BukuSensory and consumer research in food product design and development  
Author: Moskowitz, Howard R.; Beckley, Jacqueline H.; Resurreccion, Anna V. A.
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: USA: Blackwell Publishing     Tahun terbit: 2012     Jenis: Books - E-Book
BukuSensory evaluation in quality control  
Author: Munoz, Alejandra M.; Civille, Gail Vance; Carr, B. Thomas
Penerbit: New York: Springer Science+Business Media     Tahun terbit: 1992     Jenis: Books - E-Book
BukuSensory evaluation of food : principles and practices  
Author: Lawless, Harry T; Heymann, Hildegarde
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuSensory evaluation techniques  
Author: Meilgaard, Morten C.; Civille, Gail Vance; Carr, B. Thomas
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2016     Jenis: Books - E-Book
BukuSensory shelf life estimation of food products  
Author: Hough, Guillermo
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.28125 second(s)