Anda belum login :: 23 Nov 2024 10:56 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 5 dari 5 (0.109375 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuAntimicrobial resistance and food safety: methods and techniques  
Author: Chen, Chin-Yi (Editor); Yan, Xianghe (Editor); Jackson, Charlene R. (Editor)
Penerbit: Amsterdam: Elsevier     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuFoodborne diseases  
Author: Dodd, Christine E. R. (Editor); Aldsworth, Tim (Editor); Stein, Richard A. (Editor); Cliver, Dean O.; Riemann, Hans P. (Editor)
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2017     Jenis: Books - E-Book
BukuFundamental food microbiology  
Author: Ray, Bibek; Bhunia, Arun
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - E-Book
BukuFundamental food microbiology  
Author: Ray, Bibek
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2004     Jenis: Books - Textbook
BukuSchaechter's mechanisms of microbial disease  
Author: Engleberg, N. Cary; Dirita, Victor; Dermody, Terence S.
Edisi: 4th     Penerbit: Philadelphia: Lippincott Williams & Wilkins     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.1875 second(s)