Anda belum login :: 23 Nov 2024 15:28 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 7 dari 7 (0.1875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuAntimicrobial resistance and food safety: methods and techniques  
Author: Chen, Chin-Yi (Editor); Yan, Xianghe (Editor); Jackson, Charlene R. (Editor)
Penerbit: Amsterdam: Elsevier     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuFood formulation : novel ingredients and processing techniques  
Author: Pathania, Shivani (Editor); Tiwari, Brijesh K. (Editor)
Penerbit: Hoboken: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management: a practical guide for the food industry  
Author: Motarjemi, Yasmine; Lelieveld, Huub
Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - Textbook
BukuFood safety management : a practical guide for the food industry  
Author: Andersen, Veslemoy (Editor); Lelieveld, Huub (Editor); Motarjemi, Yasmine (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2023     Jenis: Books - E-Book
BukuSistem manajemen HACCP [Hazard Analysis Critical Control Points  
Author: Thaheer, Hermawan
Penerbit: Jakarta: Bumi Aksara     Tahun terbit: 2005     Jenis: Books - Textbook
BukuThe HACCP training resource pack : trainer's manual  
Author: Mortimore, Sara; Wallace, Carol
Penerbit: Maryland: Aspen Publishers, Inc.     Tahun terbit: 2001     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.25 second(s)