Anda belum login :: 23 Nov 2024 17:45 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 7 dari 7 (0.171875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuFood and beverage packaging technology  
Author: Coles, Richard (Editor); Kirwan, Mark (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Oxford: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - E-Book
BukuFood microbiology  
Author: Westhoff, D.C.; Frazier, W.C.
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: New York: Macmillan     Tahun terbit: 1978     Jenis: Books - Textbook
BukuFood preservation process design  
Author: Heldman, Dennis R.
Penerbit: Amsterdam: Elsevier     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - Textbook
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFood Safety: What You Should Know  
Author: World Health Organization
Penerbit: New Delhi: World Health Organization     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books
BukuHandbook of indigenous foods involving alkaline fermentation  
Author: Sarkar, Prabir K. (Editor); Nout, M. J. Robert (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
JurnalInternational Journal of Food Microbiology  
Penerbit: Elsevier     Jenis: Journal - e-Journal

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.25 second(s)