Anda belum login :: 23 Nov 2024 05:12 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 12 dari 12 (0.296875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuAdvanced food analysis tools : biosensors and nanotechnology  
Author: Kobun, Rovina (Editor)
Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuCulinary reactions: the everyday chemistry of cooking  
Author: Field, Simon Quellen
Penerbit: Illinois: Chicago Review Press     Tahun terbit: 2012     Jenis: Books - Textbook
BukuEssentials of food science  
Author: Vaclavik, Vickie A.; Christian, Elizabeth W.; Campbell, Tad
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Switzerland: Springer     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuFennema’s food chemistry  
Author: Damodaran, Srinivasan (Editor); Parkin, Kirk L. (Editor)
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2017     Jenis: Books - E-Book
BukuFood analysis  
Author: Nielsen, S. Suzanne (Editor)
Edisi: 5th ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2017     Jenis: Books - E-Book
BukuFood texture and viscosity : concept and measurement  
Author: Bourne, Malcolm C.
Penerbit: New York: Academic Press     Tahun terbit: 1982     Jenis: Books - E-Book
BukuFood texture and viscosity : concept and measurement  
Author: Bourne, Malcolm C.
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Orlando: Academic Press     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books - E-Book
BukuGenomics, proteomics and metabolomics in nutraceuticals and functional foods  
Author: Bagchi, Debasis (Editor); Swaroop, Anand (Editor); Bagchi, Manashi (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Oxford: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuIngredient interactions : effects on food quality  
Author: Gaonkar, Anilkumar G. (Editor); McPherson, Andrew (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2006     Jenis: Books - E-Book
BukuMethods of analysis of food components and additives  
Author: Otles, Semih (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2012     Jenis: Books - Textbook
BukuPrinciples of sensory evaluation of food  
Author: Amerine, Maynard A.; Pangborn, Rose Marie; Roessler, Edward B.
Penerbit: New York: Academic Press     Tahun terbit: 1965     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.359375 second(s)