Anda belum login :: 24 Nov 2024 11:40 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 7 dari 7 (0.171875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuCulinary Essentials  
Author: [s.n]
Penerbit: New York: Glencoe/McGraw-Hill     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - E-Book
BukuFood and beverage operation : cost control and system management  
Author: Levinson, Charles
Penerbit: Prentice Hall     Tahun terbit: 1976     Jenis: Books
BukuIntroduction to foodservice  
Author: Payne-Palacio, June; Theis, Monica
Edisi: 11th ed.     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Prentice Hall     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books - E-Book
BukuIntroduction to foodservice  
Author: Payne-Palacio, June; Theis, Monica
Edisi: 10th ed.     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Prentice Hall     Tahun terbit: 2005     Jenis: Books - Textbook
BukuModern food service purchasing  
Author: Garlough, Robert
Penerbit: New York: Delmar learning     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - Textbook
BukuThe world of culinary supervision, training, and management  
Author: Chesser, Jerald; Cullen, Noel C.
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: Upper Saddle River, New Jersey: Pearson Education     Tahun terbit: 2004     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.265625 second(s)