Anda belum login :: 24 Nov 2024 01:56 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 9 dari 9 (0.125 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuCodex General Standard for Food Additives: CODEX STAN 192-1995  
Author: [s.n]
Penerbit: [s.n]     Tahun terbit: 2010     Jenis: Regulation
BukuFood fortification and supplementation : technological, safety and regulatory aspects  
Author: Ottaway, Peter Berry (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books - E-Book
BukuFood Safety: What You Should Know  
Author: World Health Organization
Penerbit: New Delhi: World Health Organization     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books
BukuIngredient interactions : effects on food quality  
Author: Gaonkar, Anilkumar G. (Editor); McPherson, Andrew (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2006     Jenis: Books - E-Book
BukuIngredients in meat products : properties, functionality and applications  
Author: Tarte, Rodrigo (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - E-Book
BukuMarine polysaccharides : food applications  
Author: Venugopal, Vazhiyil
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - E-Book
BukuMethods of analysis of food components and additives  
Author: Otles, Semih (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2012     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.1875 second(s)