Anda belum login :: 23 Nov 2024 10:34 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 18 dari 18 (0.71875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuAnalisis labotarium : gastroenteritis dan keracunan pangan  
Author: Winarno, F. G.
Penerbit: Bogor: M-BRIO Press     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - Textbook
BukuFermented milk and dairy products  
Author: Puniya, Anil Kumar (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2016     Jenis: Books - E-Book
BukuFood microbiology  
Author: Westhoff, D.C.; Frazier, W.C.
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: New York: Macmillan     Tahun terbit: 1978     Jenis: Books - Textbook
BukuFood microbiology: fundamentals and frontiers  
Author: Doyle, Michael P. (Editor); Beuchat, Larry R. (Editor)
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: Washington, D.C.: ASM Press     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - Textbook
BukuFood microbiology: fundamentals and frontiers  
Author: Doyle, Michael P. (Editor); Diez-Gonzalez, Francisco (Editor); Hill, Colin (Editor)
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Washington, D.C.: ASM Press     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - Textbook
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFundamental food microbiology  
Author: Ray, Bibek; Bhunia, Arun
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - E-Book
BukuFundamental food microbiology  
Author: Ray, Bibek
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2004     Jenis: Books - Textbook
BukuHandbook of indigenous foods involving alkaline fermentation  
Author: Sarkar, Prabir K. (Editor); Nout, M. J. Robert (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuMicrobial production of food ingredients, enzymes and nutraceuticals  
Author: McNeil, Brian (Editor); Archer, David (Editor); Giavasis, Ioannis (Editor); Harvey, Linda (Editor)
Penerbit: Cambridge: Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - E-Book
BukuMicrobial production of food ingredients and additives : handbook of food bioengineering, Volume 5  
Author: Holban, Alina Maria (Editor); Grumezescu, Alexandru Mihai (Editor)
Penerbit: New York: Academic Press     Tahun terbit: 2017     Jenis: Books - E-Book
BukuMicrobiology  
Author: Prescott, Lansing M.; Harley, John P.; Klein, Donald A.
Edisi: 5th ed.     Penerbit: McGraw-Hill     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books - Textbook
BukuModern food microbiology  
Author: Jay, James M.; Loessner, Martin J.; Golden, David A.
Edisi: 7th ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2005     Jenis: Books - E-Book
BukuPathogens and toxins in foods: challenges and interventions  
Author: Juneja, Vijay K. (Editor); Sofos, John N. (Editor)
Penerbit: Washington, D.C.: ASM Press     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuPetunjuk pemeriksaan mikrobiologi makanan dan minuman  
Author: [s.n]
Penerbit: Jakarta: Departemen Kesehatan RI     Tahun terbit: 1991     Jenis: Books
BukuProduction of Tempe, an Indonesian Fermented Food  
Author: Hedger, J.N.
Penerbit: [s.n]     Tahun terbit: 1982     Jenis: Article - lainnya
JurnalResearch Journal of Microbiology  
Penerbit: Academic Journals Inc.     Jenis: Journal - e-Journal
BukuThe HACCP training resource pack : trainer's manual  
Author: Mortimore, Sara; Wallace, Carol
Penerbit: Maryland: Aspen Publishers, Inc.     Tahun terbit: 2001     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.796875 second(s)