Anda belum login :: 30 Nov 2024 14:22 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 20 dari 47 (0.390625 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuBuku Seri Teknologi Pangan  
Author: Institut Pertanian Bogor. P3TP
Penerbit: Bogor: Puslitbang Tanaman Pangan IPB     Tahun terbit: 1984     Jenis: Books
BukuChanging agrifood markets in Southeast Asia: impacts on small-scale producers  
Author: Digal, Larry (Editor); Proctor, Felicity (Editor); Vorley, Bill (Editor)
Penerbit: Singapore: SEAMEO Regional Language Centre     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books
BukuEmerging technologies for food processing  
Author: Sun, Da-Wen
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - E-Book
BukuEnzymes in food technology  
Author: Whitehurst, Robert J. (Editor); Oort, Maarten van (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Chichester: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuEssentials of food science  
Author: Vaclavik, Vickie A.; Christian, Elizabeth W.; Campbell, Tad
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Switzerland: Springer     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuFish-processing equipment  
Author: Chupakhin, Vasilii Mikhailovich
Penerbit: Moscow: MIR Publishers     Tahun terbit: 1961     Jenis: Books
BukuFlavor bagi industri pangan  
Author: Winarno, F. G.
Penerbit: Bogor: M-Brio Press     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books - Textbook
BukuFood ethics  
Author: Mepham, Ben (Editor)
Penerbit: New York: Routledge Taylor & Francis Group     Tahun terbit: 1996     Jenis: Books - E-Book
BukuFood plant sanitation : design, maintenance, and good manufacturing practices  
Author: Cramer, Michael M.
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2022     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management : a practical guide for the food industry  
Author: Andersen, Veslemoy (Editor); Lelieveld, Huub (Editor); Motarjemi, Yasmine (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2023     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management: a practical guide for the food industry  
Author: Motarjemi, Yasmine; Lelieveld, Huub
Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - Textbook
BukuFood Science  
Author: Potter, Norman N.
Edisi: 5th ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 1988     Jenis: Books - Textbook
BukuFunctional food product development  
Author: Smith, Jim (Editor); Charter, Edward (Editor)
Penerbit: New Jersey: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuHandbook of Plant Food Phytochemicals: Sources, Stability and Extraction  
Author: Tiwari, B.K. (Editor); Brunton, Nigel P. (Editor)
Penerbit: Chichester: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - Textbook

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 3   Lompat 
design
 
Process time: 0.453125 second(s)