Anda belum login :: 24 Nov 2024 03:34 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 5 dari 5 (0.140625 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuFormulation engineering of foods  
Author: Norton, Jennifer E. (Editor); Fryer, Peter J. (Editor); Norton, Ian T. (Editor)
Penerbit: New York: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - E-Book
BukuPrinciples of sensory evaluation of food  
Author: Amerine, Maynard A.; Pangborn, Rose Marie; Roessler, Edward B.
Penerbit: New York: Academic Press     Tahun terbit: 1965     Jenis: Books - E-Book
BukuSensory and consumer research in food product design and development  
Author: Moskowitz, Howard R.; Beckley, Jacqueline H.; Resurreccion, Anna V. A.
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: USA: Blackwell Publishing     Tahun terbit: 2012     Jenis: Books - E-Book
BukuSensory evaluation of food : principles and practices  
Author: Lawless, Harry T; Heymann, Hildegarde
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuSensory shelf life estimation of food products  
Author: Hough, Guillermo
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.21875 second(s)