Anda belum login :: 27 Nov 2024 09:57 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 9 dari 9 (0.171875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuHandbook of fermented functional foods  
Author: Farnworth, Edward R. (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books - E-Book
BukuHandbook of fermented functional foods  
Author: Farnworth, Edward R. (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2003     Jenis: Books - Textbook
BukuHandbook of indigenous foods involving alkaline fermentation  
Author: Sarkar, Prabir K. (Editor); Nout, M. J. Robert (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuLactic Acid Bacteria in Fermented Foods of Indonesian Origin (in Agritech 23 (2))  
Author: Rahayu, Endang S.
Penerbit: [s.n]     Tahun terbit: 0     Jenis: Article - diterbitkan di jurnal ilmiah internasional
BukuReview: The potential for upgrading traditional fermented foods through biotechnology (in African Journal of Biotechnology Vol. 4 (5))  
Author: Achi, O.K.
Edisi: May 2005     Penerbit: [s.n]     Tahun terbit: 2005     Jenis: Article - diterbitkan di jurnal ilmiah internasional
BukuTAPAI from Cassava and Cereals  
Author: Gandjar, Indrawati
Penerbit: [s.n]     Tahun terbit: 2003     Jenis: Papers/Makalah - pada seminar internasional
BukuThe art of making fermented sausages  
Author: Marianski, Stanley; Marianski, Adam
Penerbit: Florida: Bookmagic, LLC.     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books - Textbook
BukuThe essential book of fermentation : great taste and good health with probiotic foods  
Author: Cox, Jeff
Penerbit: New York: Avery     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.234375 second(s)