Anda belum login :: 27 Nov 2024 14:24 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 20 dari 50 (0.265625 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuAntimicrobial resistance and food safety: methods and techniques  
Author: Chen, Chin-Yi (Editor); Yan, Xianghe (Editor); Jackson, Charlene R. (Editor)
Penerbit: Amsterdam: Elsevier     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuEmerging technologies for food quality and food safety evaluation  
Author: Yong-Jin, Cho (Editor); Kang, Sukwon (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - Textbook
BukuF.G. Winarno: Hungry for science about food safety (The Jakarta Post, January 21, 2008)  
Author: Sugiharto, Setiono
Penerbit: Jakarta: The Jakarta Post     Tahun terbit: 2008     Jenis: Article - Clipping / artikel surat kabar
BukuFood formulation : novel ingredients and processing techniques  
Author: Pathania, Shivani (Editor); Tiwari, Brijesh K. (Editor)
Penerbit: Hoboken: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management: a practical guide for the food industry  
Author: Motarjemi, Yasmine; Lelieveld, Huub
Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - Textbook
BukuFood safety management : a practical guide for the food industry  
Author: Andersen, Veslemoy (Editor); Lelieveld, Huub (Editor); Motarjemi, Yasmine (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2023     Jenis: Books - E-Book
BukuFood Safety: What You Should Know  
Author: World Health Organization
Penerbit: New Delhi: World Health Organization     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books
BukuFrom Farm to Plate, Make Food Safe  
Author: World Health Organization
Penerbit: New Delhi: World Health Organization     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - lainnya (default)
BukuGenes for Africa : Genetically Modified Crops in the Developing World  
Author: Thomson, Jennifer A.
Penerbit: Landsdowne: UCT Press     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books
BukuHACCP : a food industry briefing  
Author: Mortimore, Sara E.; Wallace, Carol A.
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Hoboken: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - Textbook
BukuHACCP : a practical approach  
Author: Mortimore, Sara; Wallace, Carol
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - Textbook

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 3   Lompat 
design
 
Process time: 0.328125 second(s)