Anda belum login :: 23 Nov 2024 18:15 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 20 dari 29 (0.40625 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuBuku Seri Teknologi Pangan  
Author: Institut Pertanian Bogor. P3TP
Penerbit: Bogor: Puslitbang Tanaman Pangan IPB     Tahun terbit: 1984     Jenis: Books
BukuEmerging technologies for food processing  
Author: Sun, Da-Wen
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - E-Book
BukuEnzymes in food technology  
Author: Whitehurst, Robert J. (Editor); Oort, Maarten van (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Chichester: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuEssentials of food science  
Author: Vaclavik, Vickie A.; Christian, Elizabeth W.; Campbell, Tad
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Switzerland: Springer     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuFish-processing equipment  
Author: Chupakhin, Vasilii Mikhailovich
Penerbit: Moscow: MIR Publishers     Tahun terbit: 1961     Jenis: Books
BukuFood ethics  
Author: Mepham, Ben (Editor)
Penerbit: New York: Routledge Taylor & Francis Group     Tahun terbit: 1996     Jenis: Books - E-Book
BukuFood plant sanitation : design, maintenance, and good manufacturing practices  
Author: Cramer, Michael M.
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2022     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management : a practical guide for the food industry  
Author: Andersen, Veslemoy (Editor); Lelieveld, Huub (Editor); Motarjemi, Yasmine (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2023     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management: a practical guide for the food industry  
Author: Motarjemi, Yasmine; Lelieveld, Huub
Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - Textbook
BukuFood Science  
Author: Potter, Norman N.
Edisi: 5th ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 1988     Jenis: Books - Textbook
BukuFunctional food product development  
Author: Smith, Jim (Editor); Charter, Edward (Editor)
Penerbit: New Jersey: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuHandbook of Plant Food Phytochemicals: Sources, Stability and Extraction  
Author: Tiwari, B.K. (Editor); Brunton, Nigel P. (Editor)
Penerbit: Chichester: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - Textbook
BukuInnovation and future trends in food manufacturing and supply chain technologies  
Author: Leadley, C. E. (Editor)
Penerbit: Cambridge: Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2016     Jenis: Books - E-Book
BukuIntroduction to food engineering  
Author: Singh, R. Paul; Heldman, Dennis R.
Edisi: 5th ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - Textbook
BukuLeadership in Action : Tough-Minded Strategies from the Global Giant  
Author: Maucher, Helmut
Penerbit: McGraw-Hill     Tahun terbit: 1994     Jenis: Books
BukuMembuat Telur Asin  
Author: Haryoto
Penerbit: Yogyakarta: Koperasi Kreativita Informatika PDII-LIPI     Tahun terbit: 1996     Jenis: Books
BukuMinimal processing technologies in the food industry  
Author: Ohlsson, Thomas (Editor); Bengtsson, Nils (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books - E-Book
BukuMinimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience  
Author: Siddiqui, Mohammed Wasim (Editor); Rahman, Mohammad Shafiur (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 2   Lompat 
design
 
Process time: 0.484375 second(s)