Anda belum login :: 23 Nov 2024 18:04 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 3 dari 3 (0.109375 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuDairy ingredients for food processing  
Author: Chandan, Ramesh C. (Editor); Kilara, Arun (Editor)
Penerbit: Hoboken, New Jersey: Wiley-Blackwell     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - E-Book
BukuDairy-derived ingredients : food and nutraceutical uses  
Author: Corredig, Milena (Editor)
Penerbit: CRC Press and Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - E-Book
BukuFermented milk and dairy products  
Author: Puniya, Anil Kumar (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2016     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.1875 second(s)