Anda belum login :: 24 Nov 2024 04:20 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 8 dari 8 (0.15625 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuFood authenticity and traceability  
Author: Lees, Michele (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2003     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management : a practical guide for the food industry  
Author: Andersen, Veslemoy (Editor); Lelieveld, Huub (Editor); Motarjemi, Yasmine (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2023     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety management: a practical guide for the food industry  
Author: Motarjemi, Yasmine; Lelieveld, Huub
Penerbit: London: Academic Press     Tahun terbit: 2014     Jenis: Books - Textbook
BukuFood Safety: What You Should Know  
Author: World Health Organization
Penerbit: New Delhi: World Health Organization     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books
BukuPathogens and toxins in foods: challenges and interventions  
Author: Juneja, Vijay K. (Editor); Sofos, John N. (Editor)
Penerbit: Washington, D.C.: ASM Press     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.234375 second(s)