Anda belum login :: 23 Nov 2024 09:51 WIB
Home
|
Logon
Search
»
Advanced Search
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah:
Penerbit:
Tahun terbit:
Jenis:
Format:
Lokasi:
All
Ben & Nafsiah Mboi Collection
BI Corner
Frans Seda Collection
Kees Bertens Collection
Lab-Kom-FK
Perpustakaan FK
Perpustakaan PKBB
Perpustakaan PKPM
Perpustakaan Pusat (BSD)
Perpustakaan Pusat (Semanggi)
Perpustakaan RSAJ
Pusat Penelitian HIV AIDS
Fulltext:
All
Hanya yang memiliki fulltext
Hanya yang belum ada fulltext
Search
Hasil
1
-
6
dari
6
(
0.125
detik)
Select all
Kirim
Download
Analysis of fatty acids in Ghee and olive oil and their probable causal effect in lipoid pneumonia
Author:
Dillon, D.
;
Zein, T.
;
Annoble, S.
;
Winter, J.
;
Mostofa, R.
Artikel dari
Medical Journal of Indonesia vol. 19 no. 04 (Nov. 2010)
, page 252-257
Dietary fat and semen quality among men attending a fertility clinic
Author:
Tou, Bassim
;
Toth, Thomas L.
;
Furtado, Jeremy
;
Campos, Hannia
Artikel dari
Human Reproduction vol. 27 no. 05 (May 2012)
, page 1466-1474
Emissions From Baled Municipal Solid Waste: II. Effects Of Different Treatments And Baling Techniques On The Emission Of Volatile Organic Compounds
Author:
Nammari, Diauddin R.
;
Marques, Marcia
;
Hogland, William
;
Mathiasson, Lennart
;
Thörneby, Lars
Artikel dari
Waste Management & Research vol. 25 no. 2 (Apr. 2007)
, page 109-118
Investigation of Propofol Concentrations in Human Breath by Solid-phase Microextraction Gas Chromatography–Mass Spectrometry
Author:
Gong, Y.
;
Li, E.
Artikel dari
The Journal of International Medical Research vol. 37 no. 05 (Sep. 2009)
, page 1465-1471
Optimalisasi Ferment Or Untuk Produksi Et Anol Dan Analisis Hasil Fermentasi Menggunak An Gas Chromatografi
Author:
Khak, Muhammad
;
Rohmatningsih, Rini Nuraini
;
Purwito
Artikel dari
Jurnal Matematika, Sains, dan Teknologi vol. 15 no. 1 (Mar. 2014)
, page 12-20
Penentuan pH dan waktu fermentasi efektif dalam pembuatan bioetanol dari ubi kayu (manihot esculenta crantz) dan ubi jalar (ipomoea batatas lamk) dengan ragi saccharomyces cereviceae.
Author:
Santosa, Harry
Artikel dari
Jurnal Ilmiah Sains dan Teknologi vol. 03 no. 02 (Feb. 2008)
, page 01
Halaman
dari 1
Process time: 0.125 second(s)