Anda belum login :: 24 Nov 2024 16:50 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 15 dari 15 (0.28125 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuBrewing science : a multidisciplinary approach  
Author: Mosher, Michael; Trantham, Kenneth
Penerbit: Switzerland: Springer     Tahun terbit: 2017     Jenis: Books - E-Book
BukuEssentials of food science  
Author: Vaclavik, Vickie A.; Christian, Elizabeth W.; Campbell, Tad
Edisi: 5th ed.     Penerbit: Switzerland: Springer     Tahun terbit: 2021     Jenis: Books - E-Book
BukuEvaluating cheese shred morphology and integrity using computer vision  
Author: Ni, Hongxu; Gunasekaran, Sundaram (Advisor)
Penerbit: THE UNIVERSITY OF WISCONSIN - MADISON     Tahun terbit: 2000     Jenis: Theses - Dissertation
BukuFood analysis  
Author: Nielsen, S. Suzanne (Editor)
Edisi: 5th ed.     Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2017     Jenis: Books - E-Book
BukuFood safety : a practical and case study approach  
Author: McElhatton, Anna (Editor); Marshall, Richard J. (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFood science : the biochemistry of food and nutrition  
Author: Mehas, Kay Yockey; Rodgers, Sharon Lesley
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: New York: Glencoe/McGraw-Hill     Tahun terbit: 1997     Jenis: Books - Textbook
BukuHandbook of Food and Beverage Fermentation Technology  
Author: Hui, Y. H (Editor); Meunier-Goddik, Lisbeth (Editor); Hansen, Ase Solvejg (Editor); Josephsen, Jytte (Editor); Nip, Wai-Kit (Editor); Stanfield, Peggy S. (Editor); Toldra, Fidel (Editor)
Penerbit: New York: Marcel Dekker     Tahun terbit: 2004     Jenis: Books - Textbook
BukuHandbook on sourdough biotechnology  
Author: Gobbetti, Marco (Editor); Ganzle, Michael (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - E-Book
BukuIngredients in meat products : properties, functionality and applications  
Author: Tarte, Rodrigo (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - E-Book
BukuKalo Einstein jadi koki : sains di balik urusan dapur  
Author: Wolke, Robert L.
Penerbit: Jakarta: Gramedia Pustaka Utama     Tahun terbit: 2005     Jenis: Books - Textbook
BukuMinimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience  
Author: Siddiqui, Mohammed Wasim (Editor); Rahman, Mohammad Shafiur (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuThe HACCP training resource pack : trainer's manual  
Author: Mortimore, Sara; Wallace, Carol
Penerbit: Maryland: Aspen Publishers, Inc.     Tahun terbit: 2001     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.359375 second(s)