Anda belum login :: 23 Nov 2024 05:19 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 1 - 3 dari 3 (0.71875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuColour in food : improving quality  
Author: MacDougall, Douglas B. (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press and Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books - E-Book
BukuDairy-derived ingredients : food and nutraceutical uses  
Author: Corredig, Milena (Editor)
Penerbit: CRC Press and Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - E-Book
BukuFunctional dairy products, Volume 2  
Author: Saarela, Maria (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press and Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book

Halaman   dari 1    
design
 
Process time: 0.796875 second(s)