Anda belum login :: 27 Nov 2024 13:21 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 61 - 71 dari 71 (0.734375 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuThe art of making fermented sausages  
Author: Marianski, Stanley; Marianski, Adam
Penerbit: Florida: Bookmagic, LLC.     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books - Textbook
BukuThe essential book of fermentation : great taste and good health with probiotic foods  
Author: Cox, Jeff
Penerbit: New York: Avery     Tahun terbit: 2013     Jenis: Books - E-Book
BukuThe Physiology and biochemistry of prokaryotes  
Author: White, David
Edisi: 3rd ed.     Penerbit: New York: Oxford University Press     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - Textbook
BukuThe Physiology and biochemistry of prokaryotes.  
Author: White, David
Penerbit: New York: Oxford University Press     Tahun terbit: 1995     Jenis: Books - Textbook

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 4   Lompat 
design
 
Process time: 0.8125 second(s)