Anda belum login :: 27 Nov 2024 06:50 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 41 - 47 dari 47 (0.140625 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuThe HACCP food safety training manual  
Author: Paster, Tara
Penerbit: New York: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuThe HACCP training resource pack : trainer's manual  
Author: Mortimore, Sara; Wallace, Carol
Penerbit: Maryland: Aspen Publishers, Inc.     Tahun terbit: 2001     Jenis: Books - E-Book
BukuThe psychology of food marketing and (over)eating  
Author: Folkvord, Frans (Editor)
Penerbit: New York: Routledge Taylor & Francis Group     Tahun terbit: 2020     Jenis: Books - E-Book
BukuThe study of food, tourism, hospitality and events : 21st-century approaches  
Author: Beeton, Sue (Editor); Morrison, Alison (Editor)
Penerbit: Singapore: Springer     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - E-Book
BukuUnderstanding food: principles and preparation  
Author: Brown, Amy C.
Edisi: 6th ed.     Penerbit: Singapore: Cengage Learning Asia     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - Textbook

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 3   Lompat 
design
 
Process time: 0.21875 second(s)