Anda belum login :: 27 Nov 2024 20:54 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 21 - 40 dari 47 (0.171875 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuIngredients in meat products : properties, functionality and applications  
Author: Tarte, Rodrigo (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - E-Book
ArtikelInoculants for silage  
Author: O'Leary, J.
Artikel dari Biotechnology in the feed industry  , page 271-281
BukuMicroorganisms and Fermentation of Traditional Foods  
Author: Ray, Ramesh C. (Editor); Montet, Didier (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuMinimally processed foods : technologies for safety, quality, and convenience  
Author: Siddiqui, Mohammed Wasim (Editor); Rahman, Mohammad Shafiur (Editor)
Penerbit: New York: Springer     Tahun terbit: 2015     Jenis: Books - E-Book
BukuThe Hastings Center Report, Volume 27, Number 4, July-August 1997 : Food Biotechnology's Challenge to Cultural Integrity and Individual Consent  
Author: Crigger, Bette-Jane
Edisi: Volume 27     Penerbit: New York: The Hasting Center     Tahun terbit: 1997     Jenis: Journal - ilmiah internasional - tidak terdaftar di DIKTI

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 3   Lompat 
design
 
Process time: 0.234375 second(s)