Anda belum login :: 23 Nov 2024 20:49 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 21 - 29 dari 29 (0.25 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuNeoliberalisme  
Author: Wibowo, I.; Wahono, Francis
Penerbit: Yogyakarta: Cindelaras Pustaka Rakyat Cerdas     Tahun terbit: 2003     Jenis: Books
BukuOptimization in food engineering  
Author: Erdogdu, Ferruh (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2009     Jenis: Books - Textbook
BukuRice policy in Indonesia  
Author: Pearson, Scott R.
Penerbit: Ithaca: Cornell University Press     Tahun terbit: 1991     Jenis: Books
BukuSensory shelf life estimation of food products  
Author: Hough, Guillermo
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2010     Jenis: Books - Textbook
BukuThe HACCP food safety training manual  
Author: Paster, Tara
Penerbit: New York: John Wiley & Sons     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuThe HACCP training resource pack : trainer's manual  
Author: Mortimore, Sara; Wallace, Carol
Penerbit: Maryland: Aspen Publishers, Inc.     Tahun terbit: 2001     Jenis: Books - E-Book
BukuThe psychology of food marketing and (over)eating  
Author: Folkvord, Frans (Editor)
Penerbit: New York: Routledge Taylor & Francis Group     Tahun terbit: 2020     Jenis: Books - E-Book
BukuThe study of food, tourism, hospitality and events : 21st-century approaches  
Author: Beeton, Sue (Editor); Morrison, Alison (Editor)
Penerbit: Singapore: Springer     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - E-Book
BukuUnderstanding food: principles and preparation  
Author: Brown, Amy C.
Edisi: 6th ed.     Penerbit: Singapore: Cengage Learning Asia     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - Textbook

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 2   Lompat 
design
 
Process time: 0.3125 second(s)