Anda belum login :: 27 Nov 2024 07:25 WIB
Advanced Search
Title:
Author:
Topik:
Mata Kuliah: 
Penerbit:   Tahun terbit: 
Jenis:   Format: 
Lokasi:  Fulltext: 

Search

Hasil 21 - 40 dari 108 (0.34375 detik)
  Select all      Kirim  Download
BukuEkonomi kelembagaan pangan  
Author: Arifin, Bustanul
Penerbit: Jakarta: LP3ES     Tahun terbit: 2005     Jenis: Books
BukuEthical issues in biotechnology  
Author: Sherlock, Richard (Editor); Morey, John D. (Editor)
Penerbit: New York: Rowman and Littlefield     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books - Textbook
BukuFinancial accounting: information for decisions  
Author: Wild, John J.; Kwok, Winston
Penerbit: Singapore: McGraw-Hill     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - Textbook
BukuFlavor bagi industri pangan  
Author: Winarno, F. G.
Penerbit: Bogor: M-Brio Press     Tahun terbit: 2002     Jenis: Books - Textbook
BukuFlavors for nutraceutical and functional foods  
Author: Selvamuthukumaran, M. (Editor); Pathak, Yashwant V. (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2019     Jenis: Books - E-Book
BukuFood fortification and supplementation : technological, safety and regulatory aspects  
Author: Ottaway, Peter Berry (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2008     Jenis: Books - E-Book
BukuFunctional dairy products, Volume 2  
Author: Saarela, Maria (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press and Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFunctional food ingredients and nutraceuticals : processing technologies  
Author: Shi, John (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2007     Jenis: Books - E-Book
BukuFunctional food ingredients and nutraceuticals : processing technologies  
Author: Shi, John (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2016     Jenis: Books - E-Book
BukuFunctional foods of the east  
Author: Shi, John (Editor); Chi-Tang, Ho (Editor); Shahidi, Fereidoon (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - Textbook
BukuFunctional foods: concept to product  
Author: Saarela, Maria (Editor)
Edisi: 2nd ed.     Penerbit: Cambridge: Woodhead Publishing Limited     Tahun terbit: 2011     Jenis: Books - Textbook
BukuHandbook of fermented functional foods  
Author: Farnworth, Edward R. (Editor)
Penerbit: Boca Raton: CRC Press     Tahun terbit: 2003     Jenis: Books - Textbook

 Awal  Sebelumnya  Berikutnya  AkhirHalaman   dari 6   Lompat 
design
 
Process time: 0.40625 second(s)