Anda belum login :: 27 Nov 2024 13:04 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
Nutritious foods produced by low-cost technology [summary report of cooperative activities between Colorado State University and the office of international cooperation and development, USDA 1974-1980]
Bibliografi
Author:
Harper, Judson M.
;
Jansen, G. Richard
Topik:
GIZI
;
MAKANAN KAYA PROTEIN
;
PEMINDAHAN TEKNOLOGI
;
TEKNOLOGI MAKANAN
;
PENGOLAHAN BAHAN MAKANAN
;
NEGARA SEDANG BERKEMBANG
Bahasa:
(EN )
Penerbit:
Colorado State University
Tempat Terbit:
Fort Collins
Tahun Terbit:
1981
Jenis:
Books
Ketersediaan
Perpustakaan PKPM
Nomor Panggil:
339.7:641 HAR N [MFIS 431]
Non-tandon:
tidak ada
Tandon:
1
Lihat Detail Induk
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.21875 second(s)