Anda belum login :: 17 Feb 2025 08:30 WIB
Detail
ArtikelFood Additives dan Keamanan Pangan  
Oleh: Budiman, Hendra
Jenis: Article from Journal - ilmiah nasional - tidak terakreditasi DIKTI - atma jaya
Dalam koleksi: Majalah Kedokteran Damianus vol. 1 no. 1 (Jan. 2002), page 73-82.
Topik: PANGAN; Keamanan Pangan; Food Safety; Chemical Substances; Food Additives
Ketersediaan
  • Perpustakaan PKPM
    • Nomor Panggil: M61
    • Non-tandon: 1 (dapat dipinjam: 0)
    • Tandon: tidak ada
    Lihat Detail Induk
  • Perpustakaan FK
    • Nomor Panggil: D01.K
    • Non-tandon: 2 (dapat dipinjam: 0)
    • Tandon: tidak ada
    Lihat Detail Induk
Isi artikelHuman food contains a wide variety of chemicals with subtances with the potential for adverse effects if consumed in excess. food defined as substances added to foods for technological purposes for which they are intended. certain shemical substances like textile dye, formalin boric, acid are found incertain food in Jakarta.
Opini AndaKlik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!

Kembali
design
 
Process time: 0.015625 second(s)