Anda belum login :: 23 Nov 2024 13:57 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
Microbial production of food ingredients and additives : handbook of food bioengineering, Volume 5
Bibliografi
Author:
Holban, Alina Maria
(Editor);
Grumezescu, Alexandru Mihai
(Editor)
Topik:
Food--Microbiology
Bahasa:
(EN )
ISBN:
978-0-12-811520-6
Penerbit:
Academic Press
Tempat Terbit:
New York
Tahun Terbit:
2017
Jenis:
Books - E-Book
Fulltext:
Microbial Production of Food Ingredients and Additives.pdf
(10.05MB;
2 download
)
Related courses
BTP 323 - INGREDIEN PANGAN (Bacaan Wajib)
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.171875 second(s)