Anda belum login :: 17 Feb 2025 13:29 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
Lactic Acid Fermentation and Bioactive Enrichment of Functional Ingredients in Fruits (chapter of Books: Functional Foods and Biotechnology)
Bibliografi
Author:
Agustinah, Widya
;
Joshua, Michael
;
Shetty, Kalidas
Topik:
JABFUNG-FTB-WAG-2023-01
Bahasa:
(EN )
Penerbit:
CRC Press
Tempat Terbit:
Boca Raton
Tahun Terbit:
2020
Jenis:
Article - Untuk Buku
Fulltext:
B1 Lactic acid fermentation and bioactive enrichment of functional ingredients in fruits.pdf
(933.28KB;
2 download
)
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.15625 second(s)