Anda belum login :: 23 Nov 2024 14:51 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
Flavor development for functional foods and nutraceuticals
Bibliografi
Author:
Selvamuthukumaran, M.
(Editor);
Pathak, Yashwant V.
(Editor)
Topik:
Flavor--Biotechnology
;
Flavoring essences
Bahasa:
(EN )
ISBN:
978-1-138-59954-3
Penerbit:
CRC Press
Tempat Terbit:
Boca Raton
Tahun Terbit:
2020
Jenis:
Books - E-Book
Fulltext:
Flavor Development for Functional Foods and Nutraceuticals.pdf
(10.88MB;
1 download
)
Related courses
FAR 417 - FARMAKOGENOMIK - FARMAKOGENETIK (Bacaan Wajib)
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.171875 second(s)