Anda belum login :: 27 Nov 2024 08:03 WIB
Home
|
Logon
Hidden
»
Administration
»
Collection Detail
Detail
Flavors for nutraceutical and functional foods
Bibliografi
Author:
Selvamuthukumaran, M.
(Editor);
Pathak, Yashwant V.
(Editor)
Topik:
Functional foods--Sensory evaluation
;
Flavor
Bahasa:
(EN )
ISBN:
978-1-138-06417-1
Penerbit:
CRC Press
Tempat Terbit:
Boca Raton
Tahun Terbit:
2019
Jenis:
Books - E-Book
Fulltext:
Flavors for nutraceutical and functional foods.pdf
(13.13MB;
4 download
)
Related courses
BTP 214 - PANGAN FUNGSIONAL & NUTRASETIKAL (Bacaan Wajib)
Opini Anda
Klik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!
Lihat Sejarah Pengadaan
Konversi Metadata
Kembali
Process time: 0.390625 second(s)