Anda belum login :: 27 Nov 2024 16:52 WIB
Detail
BukuJournal of Chinese dietary culture: Archaeological perspectives on food and drink
Bibliografi
Author: [s.n]
Topik: Chinese dietary culture; Food and society
Bahasa: (EN )    
Penerbit: The Foundation of Chinese Dietary Culture     Tempat Terbit: Taiwan    Tahun Terbit: 2005    
Jenis: Books - Textbook
Ketersediaan
  • Perpustakaan Pusat (Semanggi)
    • Nomor Panggil: 305.8951059 JOU
    • Non-tandon: 2 (dapat dipinjam: 0)
    • Tandon: tidak ada
    Lihat Detail Induk
Artikel dalam koleksi ini
  1. One should not roll rice into a ball: some notes on the history of etiquette rules for eating in China and Japan, halaman 141-180

 Edit Artikel
Opini AndaKlik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!

Lihat Sejarah Pengadaan  Konversi Metadata   Kembali
design
 
Process time: 0.171875 second(s)