Anda belum login :: 24 Nov 2024 18:07 WIB
Detail
ArtikelPeningkatan Kualitas Sumber Daya Manusia Melalui Perbaikan Gizi Balita dengan Produksi Biskuit Bayi Bahan Baku Kacang Kedelai dan Beras  
Oleh: Sampebatu, Laurinciana S.
Jenis: Article from Journal - ilmiah nasional
Dalam koleksi: Jurnal Pembangunan Wilayah dan Masyarakat vol. 1 no. 1 (Aug. 2001), page 1-10.
Topik: Gizi Balita; Kedelai; Beras
Ketersediaan
  • Perpustakaan Pusat (Semanggi)
    • Nomor Panggil: JJ104
    • Non-tandon: 1 (dapat dipinjam: 0)
    • Tandon: tidak ada
    Lihat Detail Induk
  • Perpustakaan PKPM
    • Nomor Panggil: J79
    • Non-tandon: 1 (dapat dipinjam: 0)
    • Tandon: tidak ada
    Lihat Detail Induk
Isi artikelThe aims this research are to study about making biscuits for babies using soybeans and rice, and to know its formula. The parameter of this research is the composition of the value of nutrients (proximate and organoleptic). The proximate nutrients being analized are the contents of protein, fat, carbohydrate, and height of water. While the organoleptic nutrients being analized is its figment, smell, taste and color based on the level of like and dislike.
Opini AndaKlik untuk menuliskan opini Anda tentang koleksi ini!

Kembali
design
 
Process time: 0.015625 second(s)